Természetes Hashajtó lekvár Felnőtteknek, Kismamáknak, Időseknek

A Tamarin lekvár természetes és rendkívül hathatós segítséget nyújt mindazoknak, akik székrekedéstől szenvednek. Így egyaránt megkönnyebbülést hozhat a felnőtteknek, az idősebbeknek és a várandós kismamáknak is.

Tamarin lekvár a felnőttek szolgálatábantamarine-200g

A felnőttek életvitele sok esetben nem nevezhető éppen egészségesnek és kiegyensúlyozottnak, hiszen a munkahelyi feladatokon és nyomáson kívül még ott vannak a családi teendők, elfoglaltságok is, így nagyon gyakran alig-alig jut időnk magunkra.

Mindezek következtében pedig étkezésünk is rendkívül egészségtelen és rendszertelen tud lenni, aminek bizony emésztésünk, s ezzel együtt egészségünk látja kárát. Éppen ezért manapság nagyon gyakori a székrekedés előfordulása felnőttek között, mely nem csupán roppant kellemetlen, hanem rendkívül egészségtelen állapot is.

Ugyanis ha a megemésztett táplálék nem tud a megfelelő ütemben kiürülni beleinkből, akkor egyre több káros hatást tud kifejteni szervezetünkre, melyek folyamatos fennállása bizony számtalan egészségügyi kockázatot is rejt magában.

Ezért a székrekedés fennállásának észlelését követően mielőbb szükséges fellépni a szorulás ellen. Ehhez pedig nagyszerű segítséget nyújt a Tamarin lekvár, mely természetes összetevői által be tudja indítani a belek mozgását, s így hozzájárul a székletürítéshez. 

A Tamarin lekvár természetes és értékes összetevői laxatív hatásúak, és képesek jelentősen fokozni a belek perisztaltikáját. De éppen csak annyira, amennyire szükséges, hiszen a Tamarin lekvárban csak természetes gyümölcsök, fűszerek és szennalevél-por található, melyek mindegyike kedvezően hat a belek és az emésztés működésére, így gyengéden, mégis hatékonyan javítják az emésztőrendszer hatásfokát. 

Mindezek miatt a Tamarin lekvár a felnőttek székrekedésének kezelésében rendkívül hatékonyan vethető be, hiszen gyorsan és biztonságosan állítja helyre az emésztés hatásfokát, és indítja be a belek mozgását, s ezzel a széklet kiürítését.

Tamarin lekvár a kismamák székrekedésének enyhítéséreterhesseg-08

A várandósság az egyik legcsodálatosabb időszak egy nő életében, hiszen az új családtag érkezésének várása elképesztően izgalmas. Azonban kár is lenne tagadni, hogy a terhesség lefolyásában is vannak kellemetlen momentumok, melyek igencsak megnehezítik a kismamák mindennapjait.

Ezek egyike mindenképpen a székrekedés, mely nagyon sok várandós nőt érint. Ennek legfőbb oka a progeszteron nevű hormon, mely terhesség alatt fokozott aktivitással működik. A progeszteron egyik jelentős hatása pedig az, hogy lazítja a simaizomzatot, tehát a bélrendszer simaizomzatát is. Ennek hatására pedig az elfogyasztott táplálék több időt tölt a belekben, ami miatt gyakrabban alakulhat ki gázképződés, puffadás és székrekedés is.

Ráadásul a terhesség előrehaladtával a méh növekedése miatt megváltozik a bélrendszer helyzete is, ami egyre csökkenti a motilitást, vagyis még lassabban tud a megemésztett táplálék haladni a belekben.

Terhesség alatt fokozódik a vízvisszatartás, azonban ennek ellenére rendkívül fontos a bőséges folyadékfogyasztás mind az egészség, mind pedig az emésztés megfelelő működésének szempontjából.

Emellett pedig ügyelni kell a megfelelő mértékű mozgás meglétére, mivel ha nincs elegendő fizikai aktivitás, akkor a belek is ellustulnak, és lelassul a mozgásuk. Szintén érdemes kiemelt figyelmet fordítani az elfogyasztott táplálék összetételére is, különös tekintettel a szénhidrátok mennyiségére, mivel ezek fokozottan gázképződést és így puffadást okozó ételek.

A terhesek igen gyakran kapnak vaspótlásra különféle vaskészítményeket is, melyek szintén könnyedén idézhetnek elő székrekedést.

Mindezek tekintetében talán érthető, hogy miért olyan gyakori a kismamák körében a székrekedés előfordulása. Azonban nem szükséges végigszenvedni a terhességet, hiszen a székrekedés természetes módon is könnyedén orvosolható probléma.

A Tamarin lekvár egy olyan teljes mértékben természetes összetételű étrend-kiegészítő, mely képes fokozni az ellustult belek mozgását, s így hozzájárul a belekben pangó széklet mielőbbi kiürítéséhez. 

A Tamarin lekvár rendkívül erős, de mégis gyengéd szélhajtó,  valamint emésztésserkentő, hashajtó hatásokkal rendelkezik. A Tamarin lekvárban csak olyan gyümölcsök és fűszerek vannak, melyek serkentőleg hatnak a belek mozgására, ami által meg tudja szüntetni a székrekedés fennállását.

A Tamarin több mint egy egyszerű hashajtó, hiszen roppant gazdag ásványi anyagokban és antioxidáns vegyületekben is. A Tamarinban jelen lévő jelentős mennyiségű kálium, vas és magnézium támogatják a kismamák egészségét, csakúgy mint a készítményben szintén megtalálható C-vitamin, karotin és B-vitamin is.

A Tamarin leginkább a benne előforduló pektineknek, borkősavnak és ásványi sóknak köszönheti rendkívül hatékony hashajtó képességeit, hiszen ezek által jelentősen megnöveli a bélben lévő megemésztett anyagok víztartalmát, s így azok sokkal könnyebben és gyorsabban tudnak távozni a belekből.

Külön kiemelendő, hogy a Tamarin lekvár természetes összetételénél fogva semmilyen káros mellékhatást nem okozhat, amennyiben betartják az adagolási útmutatást.

Tehát a Tamarin lekvár hatalmas segítséget és megkönnyebbülést nyújthat a várandós kismamák számára, hiszen természetesen, hatékonyan és gyengéden képes megszabadítani őket a székrekedés kínzó panaszaitól.

Tamarin lekvár időskori székrekedés ellenidos-korban-oregedes-oregseg

Idősebb korban sajnos rendkívül gyakori probléma a székrekedés, melynek természetesen megvannak a biológiai okai, amik közül a legfontosabbak a következőek:

  • gyengül a bél perisztaltikus mozgása;
  • kisebb erőt tudnak a hasizmok kifejteni a székeléshez;
  • bélflóra megváltozása, káros bélbaktériumok elszaporodása;
  • emésztőnedvek csökkenő kiválasztása;
  • különböző gyógyszerek mellékhatásai.

Ráadásul az idősebb korban kialakuló és huzamosabb ideig fennálló székrekedés fokozott kockázatokat is rejt magában, hiszen könnyebben alakulhat ki például bélfekély vagy bélelzáródás is. Ezért minden esetben mielőbb orvosolni kell a szorulás panaszait, melyhez okvetlenül természetes segítség igénybevétele javasolt, mivel a szintetikus hashajtó gyógyszerek roppant sok káros hatást válthatnak ki, arról nem is beszélve, hogy nagyon könnyen hozzájuk szokhat a szervezet.

A Tamarin lekvár éppen egy ilyen természetes összetételű hashajtó készítmény, mely rendkívül eredményesen alkalmazható akut és krónikus székrekedés ellen is. Ráadásul a Tamarin kivételesen hatékony az idősebb korban jelentkező renyhe bélműködés fokozásában.

Ezért a Tamarin lekvár rendkívül hathatós segítséget nyújthat azoknak az időseb embereknek, akik rendszertelen, nehézkes és akár komoly fájdalmakkal együtt járó székletürítéstől szenvednek. 

Az idősebb korban gyakrabban szükséges műtétek, tükrözés vagy röntgenvizsgálat előtti kúra, béltisztítás során is segíthet a Tamarin lekvár abban, hogy a belek a szükséges mértékben megtisztuljanak és felkészüljenek a vizsgálatokra vagy a műtétre. 

A Tamarin lekvárban a tamarin gyümölcse mellett a másik fő összetevő a szennalevél-por, aminek legfőbb hatóanyagai a flavonok és az antrakinonok, melyek együttese erőteljes antioxidáns és hashajtó hatással bír. Továbbá a szennában vannak még csersavak, nyálka és ásványi anyagok is.

A szenna fokozza a bélműködést, illetve puhábbá alakítja a székletet, ami segíti a széklet könnyebb és gyorsabb kiürülését. 

A Tamarin lekvár tehát a benne található természetes és rendkívül hatékony összetevői által hozzájárul a bélrendszer egészséges működéséhez, illetve serkenti az emésztés folyamatát, ami által támogatja a megfelelő ütemű és erejű bélmozgások létrejöttét, s így biztosítja a rendszeres székletürítést.